XXI MOSTRA DE TEATRE D'ALCOI del 8 a l'11 de juny

Tan sols resten uns dies per a que la ciutat torne a convertir-se en un gran escenari per a les companyies teatrals valencianes i foranes que del proper dimecres 8 de juny i fins dissabte 11 participaran a la XXI Mostra de Teatre d'Alcoi. 21 espectacles destinats a tot tipus d'espectadors des dels més xicotets de la casa fins al més major.

Un any més la Mostra de Teatre conta amb una programació ben variada i de la que podreu gaudir tots a partir de la setmana que ve. Podeu conéixer els espectacles que es representaran al Teatre Principal (si no hi han canvis a la programació) a la pestanya que hi ha més amunt o fent clic ací.

Pel que fa a les entrades podreu trobar-les a SERVICAM a partir del dijous 2 de juny al preu de 5 €. Si sou aturat, jubilat, estudiant o menor de 9 anys podreu comprar les entrades a la taquilla del Teatre Calderón al preu de 3 €, ensenyant el carnet corresponent, a partir del dilluns 6 de juny. 

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: