AVANÇ PROGRAMACIÓ XXI MOSTRA DE TEATRE

   Dimecres 8 de juny , 17.45 h                           


LA CALÒRICA (Barcelona)


Després d'una vida de triomfs que l'han dut a convertir-se en la sobirana més temuda i poderosa de la cristiandat, la reina Isabel I viu els seus últims dies sense saber qui la succeirà en el tron i donarà continuïtat al seu gran projecte. Molts dels seus fills han mort, d'altres pateixen el tracte injuriós dels seus esposos. Tan sols queda un cap a la terra on s'hi pugui cenyir la corona de Castella, el cap pertorbat de la princesa Joan.


Una explosió grotesca sobre l'home i les passions que porta a dintre. Una tragicomèdia sobre el poder i la vergonya, sobre la ridícula brevetat de la vida i l'evidència insuportable de la mort.

Autor: JOAN YAGO
Direcció: ISRAEL SOLÀ Intèrprets: XAVI FRANCÉS, AITOR GALISTEO, ESTHER LÓPEZ, CARLA ROVIRA, JÚLIA TRUYOL, MARC RIUS


   Dijous 9 de juny ,  10.00 h             


MADUIXA TEATRE (Sueca)

Consonant és el llibre preferit de Paula. Ella es disposa a llegir-lo però la seua germana Aina no li ho posa fàcil, ella només vol que jugar amb Paula. Consonant és un espectacle on la dansa, el teatre, ombres, arts plàstiques i les noves tecnologies ens transporten a un món on la poesia visual es nodrix de la imaginació de Paula i Aina. Un espectacle per a dur el teatre, la dansa i la poesia a tots els públics.

Per a públic familiar i xiquetes i xiquets a partir de 3 anys.

Dramatúrgia i Direcció: JUAN PABLO MENDIOLA Intèrprets: AINA GIMENO i PAULA GARCÍA SABIO  


   Divendres 10 de juny ,  22.00 h         


LA DEPENDENT (Alcoi)

Pili i Pepperoni vénen de la pizzeria de ca Giulio. Han passat vints i anys i ara treballen en un teatre. Però com la major part de la humanitat tampoc no sap on van. Naixen, mengen, es reprodueixen, veuen la tele i moren. La realitat, el fet de l'existència de les coses, té moltes cares, però s'obstina sovint a ensenyar-nos la part més lletja, la més amarga, i per això ens obstinem a fugir. Però qui en maneja els fils?, quin demiürg?, quin és l'autor d'aquesta peça de teatre que és el món? Calderón de la Barca? William Shakespeare? Stephen Hawking? Ens despertarem un dia i veurem que som només els personatges de ficció d'un autor de tercera categoria? I ens en rebel·larem? Contra què? Contra qui? I per què tenim aquesta necessitat de trobar un titellaire? Potser és que tenim por de quedar-nos sols, lliures, perplexos, amos del nostre destí. Ai, però és que és tan bonic ser la nòvia de Gary Cooper, i que un dia t'agafen i et xuplen tota com a un polo.

Un text de PASQUAL ALAPONT dirigit per GEMMA MIRALLES i interpretat per PEP SELLÉS  i PEPA MIRALLES

   Dissabte 11 de juny ,  18.00 h        



ORNITORRINCS (València)

 

“Un matrimoni i mèdium” és una comèdia de terror, sobre la relació entre el món dels vius i el dels morts.

La famosa mèdium Sofía Reina és contractada per la periodista  esportiva Àfrica Bermúdez per a realitzar una sessió d'espiritisme en sa casa junt amb el seu espantat i incrèdul marit, Oscar, a fi d'entrevistar al difunt pilot de fórmula 1 Ayrton Senna. A pesar que la sessió no dóna els fruits esperats, Àfrica assisteix atònita a l'aparició de Ricki, el seu primer marit, mort fa set anys.

Un text de JAIDY KANESH dirigit per JAIME PUJOL i interpretat per LOLA MOLTÓ, ÁLVARO BÁGUENA, MAMEN GARCÍA i DIEGO BRAGUINSKY.

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: