Derretimos de PTV-Clowns. Dissabte 10 de febrer, 18.00 h



La pallassa Hula rep una carta –antiga modalitat de comunicació- d'un misteriós personatge que la convida a embarcar-se en un viatge en el qual tots dos podrien convertir-se en herois. El misteriós personatge veu fàcil l'empresa: no necessitarien més que salvar al planeta Terra d'un enemic infinitament més poderós que ells: l'Escalfament Global.

El misteriós personatge no tarda a revelar la seua identitat: és la titella Piojo. I, abans que la pallassa Hula puga reposar-se, pansa a explicar detalladament un magnífic pla per a posar fora de perill records, vides, projectes...

Hula sap valorar el pla com es mereix: és ambiciós, suggestiu, fins i tot divertit.
Més encara: és un desastre, impracticable, nefast.

La titella Piojo tracta de convèncer a Hula utilitzant ardits indignes de tan noble causa encara que, per desgràcia, dignes d'ell. Però ella li fa comprendre que grandària combat requereix una participació col·lectiva. 

Efectivament: per a esbalaïment de la titella Piojo, un nombrós equip d'heterogenis personatges convocats per la pallassa Hula es comprometen a aportar cadascun aqueix xicotet esforç quotidià que els convertirà en herois anònims. Que són els que veritablement faran del planeta un lloc habitable.




Preu: 6 € adults i 4 € xiquets. Duració estimada: 60’

Recomanat per a xiquets a partir de 6 anys.


Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: