Informació Matrícula Escola Municipal de Teatre


- CALENDARI: coincidirà amb l’escolar: d’octubre a juny, respectant els períodes de vacances i festes locals. Es realitzaran al voltant de 30-33 classes.
- PREU; El preu de la matrícula serà de 31’50€. Estaran exempts els alumnes que hagen cursat l’any anterior 2015-16. La quota mensual és de 20’00 € i es pagarà per domiciliació, amb la possibilitat de pagament del curs complet (180€) en efectiu o transferència al compte bancari: Sabadell-CAM: Teatre Principal d'Alcoi; ES87 0081 1009 8400 0104 3406.

- MATRICULA: del 5 al 23 de setembre. En el cas que les places per al curs corresponent estiguen exhaurides, passareu directament a llista d'espera. L'Escola es posarà en contacte amb vosaltres.
L'Escola de Teatre es reserva el dret de realitzar els canvis que crega oportuns en les matriculacions per resoldre qualsevol incidència.

- OPCIONS DE MATRÍCULA; Presencial; a les oficines del Teatre Principal (de dilluns a divendres de 10 a 14h i de 16 a 18h) o per mail; escola@teatre-principal.com.

- PROFESSORAT: Els cursos de 3 a 8 anys estaran impartits per Rosa Fraj Pla: titulada a l'escola de Magisteri d'Alacant. Actriu i directora de teatre, autora d'obres de teatre per a infants, ha investigat l'aplicació del teatre en el currículum escolar, realitzant cursos d'iniciació al teatre, narració oral i activitats d'animació lectora a la Universitat d’Alacant. Professora de l‘Escola del Teatre Principal des de 2014.

Els cursos de 9 a 14 anys estaran impartits per Pepa Miralles; actriu de teatre i televisió i directora de teatre i Pep Sellés actor de teatre, cinema i televisió, tècnic d’animació sociocultural. Els dos compten amb més de 20 anys d’experiència i formació a les arts dramàtiques, amb la companyia de Teatre La Dependent i amb l’equip d’execució del Betlem de Tirisiti. Cap comentari: