Safari de La Baldufa Teatre. Dissabte 14 d'octubre a les 18.00 hSafari conserva els dos protagonistes de l'anterior espectacle de la companyaia lleidatana, Embolic a la Granja: en Pinyot i en Carabassot.

Ara, aquests dos personatges ens expliquen el conflicte en què s’han trobat immersos a la sabana, on s’han desplaçat després d’haver rebut la notícia que els advertia de la misteriosa desaparició del lleó.

En la seva tasca d’investigació interpel·len la girafa, el mico, l’elefant, el cocodril… i en plena aventura, topen amb el lleó, capmoix i pensarós, que no sap rugir. Amb la ferma voluntat de resoldre el cas i donar-li un cop de mà, els intrèpids investigadors de La Baldufa miren d’esbrinar quins són els motius d’aquest pesar.

Per què el cocodril s’entesta a ultratjar el lleó, que no sap rugir?
Per què la resta d’animals també s’entossudeix en fer-li la guitza?
Què caldrà fer perquè el rei de la sabana s’envalenteixi?

El bullying és la qüestió que s’aborda. Les nenes i els nens poden entendre les seves amenaces a partir del comportament del cocodril i el lleó, i també del de la girafa, el mico i l’elefant. La preocupació d’en Pinyot i en Carabassot és similar a la dels pares i mestres.


Espectacle de titelles en valencià recomanat a partir de 3 anys.


Preu de l’entrada: 4 € xiquets i 6 € adults / Duració estimada 50’


Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: