We are not brothers, dissabte 30 de setembre a les 20 h


We Are Not Brothers és una banda de música electrònica post-industrial que neix a Alcoi al 2006, influenciats per estils electrònics com el techno i el electro, i d’altres com el punk, el post-punk o el krautrock.

Quatre anys després de presentar el seu darrer treball (No som germans (MDT003), Premi Ovidi 2014 a millor disc d’electrònica), ens presenten el seu tercer disc de llarga duració al Teatre Principal d’Alcoi.

Anomenat “III”, produït en The Hit-Boutique Studio a Madrid per David Kano, i que ha contat amb col·laboracions de gran nivell com les d’Ana Curra, Hugo Mas, The Suicide Of Western Culture o Toni Blanes, convidats tots a participar en la vetllada.

Serà una de les poques ocasions que tocaran en 2017, ja que immediatament passaran a preparar la gira de 2018. Una nit que marcarà la línia sonora i visual de la banda i per al
qual s’ha dissenyat un espectacle audiovisual creat expressament per a l’ocasió: escenografia pel col·lectiu madrileny Screenwarrios, i visuals per l’artista Martí Guillem, a banda de la participació de la productora Kill the TV, que immortalitzarà el concert.



Preu: 10 € i 8 € amb carnet d'estudiant  /  Duració estimada 90’ 

entrades a la venda a: www.ticketalcoi.com

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: