Identitas, divendres 22 de setembre, 20.00 h




Identitas naix de la inquietud de diversos joves vinculats al món de les arts escèniques, que han aconseguit fusionar els seus coneixements des de diversos angles i conjuminar els seus talents focalitzant-los en el teatre. Comptem amb actors, directors, coreògrafs, ballarins i escriptors.

Identitas és un drama de caràcter psicològic inspirat en la cerca d'identitat de l'ésser humà.

La trama es desenvolupa a un psiquiàtric dels anys 60, en un xicotet poble. Allí es troba Eduard, també conegut com el pacient 56, afligit d'una pèrdua de memòria irreparable que li provoca no saber res d’ell ni de la seua història passada. Al seu costat  apareix en constants ocasions un espectre amb forma humana que representa la seua ment, la qual governa al protagonista i des del silenci absolut representarà les diverses cares de la raó humana. 


Altres interns afectats per diferents traumes vitals interactuaran amb el protagonista. Entre ells, un empresari alcohòlic, una xiqueta aferrada a la seua nina, una carcellera agressiva, un treballador incansable i una mare vídua. Aquests precipitaran el desconcert absolut en el protagonista, que retornarà al punt de partida. Qui és ell?



•IDEA ORIGINAL: Laura Sempere i Andrea Tárraga
•ESCRIT PER: Andrea Tárraga
•DIRECCIÓ D'ESCENA: Andrea Tárraga i Laura Sempere



Els beneficis de la representació es donaran a l’Associació de Familiars i Amics de Malalts d’Alzheimer d’Alcoi.



Preu: 8 €   /  Duració estimada 60’  / Espectacle en castellà



Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: