Programació Abril, maig i juny 2017



El Teatre Principal encara la recta final de la temporada 2016/2017.

El diumenge 30 d’abril podrem vore l’espectacle Dinamita, escrit i dirigit per l’alcoià Tirso Calero. Una comèdia explosiva dedicada a totes aquelles persones que no es rendeixen i que s'alcen dia a dia, amb els coneguts actors Guillermo Montesinos i Manuel Tallafé.

Seguint amb teatre el dissabte 6 de maig la companyia catalana La Calòrica, de la que forma part l’actor alcoià Xavi Francés ens presenta l’espectacle Sobre el fenomen de les feines de merda. Un espectacle que ha aconseguit molt bones crítiques per part del públic i de la gent de teatre i que es troba dins de la Xarxa Alcover.

La Calòrica pren l’àcida radiografia del sistema laboral contemporani (descrita 
per l'antropòleg i activista David Graeber a l’article On the phenomenon of Bullshit Jobs) com a punt de partida per construir un espectacle intens i directe on, i entre grans dosis d'humor, reflexionaran sobre què és la feina, com ens identifica, què esperem d'ella i per què li dediquem una part tan important de la nostra vida.

El dissabte 20 de maig el Quadre Artístic de l’Associació de Sant Jordi representarà el sainet d’Ana Maria García Una clau al cossiol, dirigit per Paco Aznar i organitzar pel Club Rotary Alcoi.

També Bolos Teatre ens oferirà dues representacions de la comèdia de Jardiel Poncela Una noche de primavera sin sueño, dirigit per Ximo Llorens. Serà el divendres 16 i dissabte 17 de juny.

Sense deixar de banda el teatre els darreres dies del mes de juny (dies per confirmar) es realitzaran les representacions de fi de curs de l’Escola del Teatre Principal. Estan previstes les representacions de quatre obres per part dels grups de 8 a 10, 10 a 12 i 12 a 15 anys. Dirigides per Rosa Fraj i Pep Sellés. De segur que els joves artistes ens faran passar una estona ben entretinguda.

Però a més de teatre els darrers mesos de la temporada també portaran altres propostes al Teatre Principal. 


El dilluns 1 de maig es presentarà el disc Adsabara del grup de música tradicional valenciana Musicats. Format per Manolo Miralles, ex del reconegut grup Al Tall, i diferents músics provinents de diversos mons musicals han creat una formació molt heterodoxa. Musicants ofereix una nova visió col·lectiva d’algunes músiques i cançons de la mediterrània. Utilitzen modes i llenguatges provinents del món de la “tradició” i aporten matisos diferents i condiments nous a allò que anomenem “so de la mediterrània”.

El dijous 4 de maig l’autor Jordi Raül Verdú presentarà el seu darrer llibre, I conte contat... un recull on trobarem una trentena de rondalles arreplegades  en catorze localitats del meridional valencià, de les comarques de: El Comtat, L’Alcoià, La Vall d’Albaida i de La Marina Alta.

Dissabte 10 de juny l'associació DAJLA solidaris amb el poble sahrauí ens oferirà una Gala de varietats amb finalitats solidàries, sota la direcció artística de Paqui Ruiz, amb la col·laboració de diverses escoles i artistes de la ciutat i presentat per Isabel Balaguer. La recaptació es destinarà a sufragar despeses del projecte de Vacances en pau i per al manteniment de l'escola per a cecs que es troba en els campaments de refugiats de Tinduf.

Finalitzarem les activitats el 30 de juny amb la Societat Musical Nova d’Alcoi que realitzarà la seva tradicional gala de fi de curs on podrem comprovar els avanços que els alumnes de l’escola han aconseguit al llarg del curs. 

Totes aquestes activitats ocuparan els mesos d’abril, maig i juny el Teatre Principal a més de la Mostra de Teatre que se celebrarà a la ciutat del 28 de maig al 2 de juny.

www.mostrateatre.com







Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: