Mostra de Teatre Escolar del 3 al 6 d'abril




Setze grups de teatre diferents, formats per alumnes, des d’educació infantil fins a secundària mostraran les seues obres. Una iniciativa de la Regidoria d’Educació que pretén apropar l’art del teatre al més menuts.

Les obres que es posaran en escena del 3 al 6 d’abril està previst que s’interpreten pel matí per al públic escolar i per la vesprada, per al públic en general, amb una duració mínima de 15 minuts i màxima de 40. Les actuacions tindran lloc en el teatre Principal i en el Centre Cultural Mario Silvestre. I el dia 7 està previst un acte de clausura al teatre Calderón. Malgrat no ser un concurs si que existirà un jurat format per professors i professionals del teatre que realitzaran una valoració de les obres. Des de l’organització s’assegura que totes elles rebran un premi/reconeixement.

Per centres, el col·legi Salesianos S. Vte. Ferrer és el que més obres presenta, en total 3, una per cicle educatiu. Romeral, Sant Roc, i Horta Major participen també amb 2 obres cadascun, i la resta de centres: CEIP Miguel Hernández, CEIP Sant Vicent, IES Andreu Sempere, IES Pare Vitòria, Escola del Teatre Principal, José Arnauda, Sagrada Familia, i Salesianos J XXIII, amb una obra per centre.


 Al Teatre Principal es representará:

Dilluns 3 d'abril:
  • 18.00 h. El Monstre rosa del CEIP Horta Major   
  • 19.30 h. Un capricho del destino del Col·legi Sagrada Familia                                        

Dimarts 4 d'abril:
  • 18.00 h. Descubriendo épocas del CEIP Horta Major   
  • 19.30 h. Joan Vilaplana és una nena de l'IES Andreu Sempere 

Dimecres 5 d'abril:
  • 18.00 h. Sueños de Alicia del Col·legi Salesianos San Vicente Ferrer
  • 19.30 h. Dina y Dani del Col·legi Salesianos San Vicente Ferrer


Dijous 6 d'abril:
  • Blanca Nieves y los 7 enanitos gigantes del Col·legi José Arnauda
  • Xe, la guerra. Quin desastre de l'Escola del Teatre Principal
L'entrada per a aquestes representacions serà gratuïta fins a completar l'aforament de la sala.

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: