divendres 10 de març a les 19.30 h, III gala de música de l'escola Amando Blanquer



El divendres 10 de març, l'Escola de Música "Amando Blanquer" celebrarà la seva III Gala Musical, un esdeveniment musical en el qual els educandos de major nivell de l'entitat seran els protagonistes. La cita, amb entrada gratuïta, serà a partir de les 19:30 en el Teatre Principal.

Durant gairebé dues hores, diversos artistes ens delectaran amb part del treball desenvolupat en el present curs. En aquest cas, s'espera la participació de les següents especialitats musicals: clarinet, flauta, trompeta, saxofon, violí, bateria, guitarra, piano i cant.

Junt a les actuacions solistes, els duos, els trios i els quartets coparan protagonisme a mesura que avance la vesprada. Una vegada més, els assistents podran escoltar una recopilació de diversos estils musicals formada tant per temes clàssics (Cantabile, In the fields, Swan Lake, etc.) com per obres més actuals (He's a pirate, Calypso, Yo te diré, etc.). Especial esment mereix la part vocal d'aquesta gala, perquè en la seva major part tractarà de rendir tribut al fenomen "Disney" amb temes com a Colores en el viento, Busca lo más vital, Bella y Bestia son, etc.

A més de les especialitats individuals, també s'espera amb forta il·lusió la intervenció dels grups de Conjunt Coral i de Conjunt Instrumental. D'altra banda, també hi haurà importants novetats: com la participació dels alumnes d'Iniciació i Preparatori, que acompanyaran amb les seves veus la famosa melodia de El Caracol MI FA SOL i que, en certa manera, representaran als educandos de cursos inferiors que actualment estudien a l'Escola.

En definitiva, parlem d'una trobada cultural amb el qual l'entitat educativa pretén mostrar a la societat alcoiana una petita part de l'activitat duta a terme durant aquest curs. Paral·lelament, l'acte busca ser una trobada artística amb el qual poder donar a conèixer la presència a la nostra ciutat de nous talents i formacions musicals de petit format.

L'entrada serà gratuïta fins a completar l'aforament de la sala
Duració estimada: 120'





Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: