Divendres 3 de març a les 21 h, Mauri Sanchis Duo


Des de 2003, any del llançament del seu primer àlbum (Less is Habiti), l'alcoià Mauri Sanchis s'ha posicionat com un dels músics espanyols amb major transcendència internacional en l'àmbit del groove ja sigui dins del blues, funk, jazz o soul a través de nombrosos assoliments, reconeixements i premis. 

Nomenat primer endorser espanyol de Hammond i Moog i primer espanyol en el segell alemany BHM.

Guanyador dels premis AJH a millor àlbum, millor single i millor banda de directe així com del premi Kultur Cam per la seva aportació al panorama cultural a la província d'Alacant. 

Alguns dels seus temes han estat incluídos en recopilatoris al costat de figures com John Scofield, Mike Stern, Scott Henderson o Chano Dominguez. Ha participat en nombrosos festivals de jazz de transcendència internacional destacant Jazz San Javier o Pori Jazz (Finlàndia).

I ha tocat o gravat amb músics de la talla de Vargas Blues Band, Kepa Junkera, Raimundo Amador, Randy Brecker, Bill Evans, Dean Brown, J. DeFrancesco, Popa Chubby, Graham Foster, o Chuck Loeb entre uns altres.




Divendres 3 de març, 21.00 h / Duració estimada 90 '

Preu: 10 € normal i 8 € reduïda
membres del Jazz Club El Mussol 5 € 



Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: