Divendres 14 i dissabte 15 sainet fester. Hi ha un alien a la Plaça de Dins



Els dies, 14 i 15 d'octubre i en horaris de 20:30 i 23:00 hores el primer dia i 18:00 i 20:30 hores el segon dia, el Teatre Principal serà escenari de les representacions del sainet fester L'univers fester "hi ha un alien en la Plaça de Dins", original de Miquel Peidro i que durà a terme el Quadre Artístic de l'Associació de sant Jorge dirigit per Amparo Murcia.

L’Univers Fester, sainet premiat i estrenat l'any 1995, de l'autor Miquel Peidro, el qual vaig tenir l'honor de dirigir.

En aquest festival del Mig Any he pensat reposar aquest sainet per primera vegada, perquè havent-hi passat tant temps el text és tan fresc i ocurrent que sembla estar escrit actualment.


Sí, han passat molts anys i encara que per desgràcia no poden estar tots els que la
van estrenar, sí que estaran en els papers principals els dos actors que van estrenar el sainet, Paco Aznar i Rafa Ramis, els quals van acollir la reposició amb tota il·lusió.


Espere que gaudeixin d'aquesta vetllada.
Amparo Murcia. Directora.

Pots descarregatr-te el programa ací:
http://www.associaciosantjordi.org/images/stories/Documentos/sainetes/UNIVERS%20FESTER%20%20diptic.pdf

El preu de l'es entrades és de 8 € i es podem comprar a El Cosidor, Decapitoné Interiors, Floristeria Rosa Mary i les oficines del Teatre Principal

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: