Dissabte 29 i diumenge 30 d'octubre Biblioteca de cuerdas i nudos


La Biblioteca de cuerdas y nudos és una instal·lació d'art contemporani i un espectacle teatral. Ho és tot. És una estructura circular de fusta que habiten narracions que seran mostrades al públic després d’un diàleg de silenci entre la mirada de l’espectador i els objectes que viuen al seu interior. El temps ha anat depositant esdeveniments i objectes, fragments de vida i pols a les seues prestatgeries. Empremtes d’un temps en què els protagonistes han sigut els xiquets en la majoria dels casos.

La Biblioteca de cordes i nusos té les seues arrels en un petit treball escolar motivat després de la lectura del llibre d’Italo Calvino Colección de arena. Amb el temps adquirix la forma d’espai narratiu que pot habitar diverses ubicacions (teatres, espais d’art, biblioteques, espais no convencionals), esdeveniments (festivals i programació de teatres, exposició permanent, jornades de biblioteques...) i edats, per ser una altra cosa.




Dissabte 29 d'octubre, 17.30 i 19.00 h / Diumenge 30 d'octubre, 12.00 h

Espectacle en castellà
Durada aproximada 1h. sense pausa

Edat recomanada de 6 a 12 anys (cicle inicial, mitjà i superior)

Preu de l'entrada 5 € a la venda a les oficines del Teatre Principal i dos hores abans de l'espectacle a la taquilla.



Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: