Divendres 8 d'abril, 10.30 h Músiques del Món



Els departaments de música de l’IES Las Rozas 1 (Comunidad de Madrid) i de l’IES Andreu Sempere d’Alcoi organitzen, amb el patrocini d’Acción Magistral i la col·laboració de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alcoi, el concert Músicas del mundo/Músiques del món.

Es tracta d’una activitat adreçada a alumnat de primària i secundària amb una durada prevista de 50 minuts.



Durant el concert intervindran diferents agrupacions instrumentals interpretant temes musicals de diferents cultures i països i es presentarà  ClassBand-Yamaha”, un mètode d’innovació educativa que es va posar en marxa a l’IES Las Rozas 1 durant el curs  2013-2014  a  las classes de música de 2n i 3r d’E.S.O. Aquest mètode possibilita que a l’aula de música i durant els períodes lectius setmanals corresponents a l’assignatura de música, cada grup de 30 alumnes es transforme en una agrupació musical formada por 30 instruments musicals (6 flautes travesseres, 6 clarinets, 5 saxòfons, 7 trompetes, 3 trombons de vares, un bombardí, una tuba i un percussionista).




Activitat en horari escolar

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: