Diumenge 15 de maig a les 19 h. Màgia per a tota la família



Creuràs en la Màgia. IMPACTE 3.0, és una gala internacional de màgia, escapisme, misteri i les ultimes tecnologies aplicades al món de l'espectacle, tot això i molt més, en una increïble posada en escena. Un espectacle nou a Espanya, on 3 grans mags , fusionessin els seus 3 diferents estils de fer màgia sobre un mateix escenari.

DAVID CLIMENT, premi MERLIN 2015 atorgat per la IMS (International Magicians Society) amb seu a Las Vegas per la seva fusió de la màgia amb les mes modernes noves tecnologies, DOMINGO ARTS, premi TVE i CADENA DIAL amb una extensíssima trajectòria tant en teatres com en televisió, al seu torn, organitzador i productor des de l'any 2001 de l'anual Gran gala Màgica que se celebra en el Teatre Romea de Múrcia i LUMAKY, un dels mes excitants nous talents del panorama nacional, presenten una producció única, que sens dubte…..irromp amb força sobre els millors escenaris.




Preu: 6 € adults i 4 € xiquets / Duració estimada 90’

Entrades a la venda ací:  https://goo.gl/16awJK



Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: