Dissabte 2 d'abril a les 20 h. llibres batalles i cançons


Xavi Sarrià i Feliu Ventura ens ofereixen un concert basat en el vessant musical dels seus llibres Totes les cançons parlen de tu i Com un record d’infantesa. Mitjançant la literatura i la música ambdós autors ens presentaran les seues cançons i aquelles d’altres autors com Víctor Jara, Daniel Viglietti o Extremoduro que els han influenciat al llarg de la seva trajectòria. I per damunt de tots l’Ovidi Montllor. Versions de cançons que formen part del bagatge musical de vàries generacions.



 Quan l'Ivan torna a València per enfrontar-se a les seues ombres, recorda els dies d'aquell 1992 que li van canviar la vida. Els blocs de pisos entre descampats, recreatius i alqueries abandonades. Els amics del abrri marcats per les frustacions de les seues biografies. L'estètica i el llenguatge que usaven com a cuirassa. Les cançons gravades en cassets on es refugiaven. L'espiral de violència que els arrossegava cap a un oceà d'incerteses. Les famílies que patien els seus propis naufragis. El fràgil equilibri que es va trencar amb la mort inesperada.




Víctor és un jove xilè dibuixant de còmics que va perdre els pares en un accident de cotxe quan era un infant. Des d’aleshores ha viscut amb el seu avi, un vell republicà exiliat. L’última voluntat d’aquest i un missatge ocult en un disc d’Ovidi Montllor el portaran al cor del País Valencià, on coneixerà Martina, una antiga militant revolucionària xilena, i la seua filla Violeta. Amb elles resseguirà el fil d’un secret familiar que el canviarà per sempre.




Preu únic d’entrada 3 €   /  Duració estimada 90’








Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: