Divendres 4 de març a les 19.30 h. II Gala de l'Escola de Música "Armando Blanquer"



L’Escola de Música “Amando Blanquer”, que pertany a la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi, i que actualment aglutina quasi uns noranta alumnes, vol mostrar a ulls de la societat alcoiana el nivell aconseguit per part dels alumnes més avantatjats. Des de diferents vessants instrumentístiques, tractarem de demostrar que la música és un art que no entén d’edats ni d’estils. 


Durant els, aproximadament, cent minuts que durarà aquesta Gala Musical, podrem gaudir amb actuacions musicals de tot tipus: tríos de vent, música de cantautor, música de cambra, etc. 


D’aquest manera, els alumnes participants pertanyen a diferents especialitats musicals: clarinet, saxofó, percusió, cant, guitarra, piano, violí, violoncel, fagot, etc. Com a colofó final, tindrem l’actuació dels alumnes de Conjunt Instrumental.



L’entrada a la presentació és gratuïta fins a completar l’aforament de la sala.
Duració estimada 100’





Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: