Diumenge 31 de gener, 18.00 h Martina i el Bosc de Paper, l'Horta Teatre



L’Horta Teatre ens presenta un viatge per la natura i una manera lúdica i pedagògica d’acostar-se a les estacions de l’any. Tot això a través de la mirada innocent i encuriosida d’una xiqueta que aprén a estimar la natura com un amic més. 



Martina és una xiqueta de paper que viu en una casa de cartó. Un dia troba una papallona preciosa i, molt contenta, la caça i la guarda en una gàbia. Buscant-ne més s’endinsa en el bosc, on es trobarà amb uns companys molt especials: un elefant poregós, una girafa presumida i molts més amics, que l’ajudaran a tornar a casa. Pel camí passen fred i calor, neva, plou i el sol calfa la terra; naixen plantes, flors i volen els pardals i les papallones… Així és com Martina descobrix que la natura ha de ser lliure i s’ha de cuidar.


Martina i el bosc de paper és una obra de teatre d’objectes, molt visual i amb una poètica senzilla i tendra que planteja un viatge per les estacions de l’any a través del paper i de la papiroflèxia.






Fitxa artística:
Creació i direcció: Sergio Martínez i Pau Pons
Intèrprets: Pau Blanco i Laura Valero
Disseny escenografia i Martina: Empaperart-Maite Cabedo
Música: Panchi Vivó
Vestuari: Joan Miquel Reig
Llums: Marc Gonzalo


Recomanat per a xiquets de 3 a 7 anys

Preu de l’entrada: 6 adults i 4 xiquets, jubilats i aturats  / Duració de l’espectacle: 50 minuts 



Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: