Dijous 4 de febrer, 20 h. Ovidi al cub, un temps, una estima, una idea



David Caño, l'artista. Borja Penalba, el cantant. David Fernàndez, el pallasso.

Aquest trio conforma Ovidi al Cub. Un temps, una estima, una idea. Aqueta actuació arriba després d’haver recorregut diversos municipis del país durant el 2015. El que presenten és un espectacle tan polifacètic com ells: barreja poesia, música i reflexió, en un acte de record, respecte i admiració envers Ovidi Montllor.


Tres elevats al cub –i a la CUP– per vindicar els qui mai van callar ni cedir ni transigir, els qui saben que el sud continua essent el nord i els qui han ensenyat que, sempre i sota qualsevol circumstància, cal estar de part dels bons. En temps de manars i garrotades, doncs, un poeta, un músic i un periodista –un artista, un cantant, un pallasso– es retroben, assembleàriament, per continuar fugint cap a la llibertat. Amb l'Ovidi nostre de cada dia, és clar: aquell que no torna perquè mai no va marxar. El mateix que ens continua emparant, aixoplugant i protegint. A cada passa. I a cada contradicció.









Preu de l’entrada: 10 entrada normal i 8 amb carnet de jubilat, estudiant o aturat.

Duració estimada 90’

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: