Laura d'Angoixa Teatre, divendres 23 d'octubre

Aquest divendres a les 20.30 h us presentem un espectacle amb firma alcoiana. LAURA, de la jove companyia Angoixa Teatre. Interpretat per Marcos Cantó, Ana Sandoval i Ana Burguet.



Laura és un espectacle que ens mostra una realitat social, on les noves tecnologies ens permeten estar comunicats amb el món que ens envolta i al mateix temps ens ha deixat incomunicats amb les persones que formen part de la nostra vida. Amb aquest espectacle Angoixa Teatre vol apropar-nos a una realitat en la qual tots som perdedors i on cadascú sentirà com allò que més estima pot veure's afectat per no saber comunicar-nos. 


Sinopsi

Óscar, quan va ser l’última vegada que em vas dir que m’estimaves?

Carlota, quan va ser l’última vegada que vam passejar agafats de la mà?

Pare, quan va ser l’última vegada que em vas dir “bona nit filla, t’estime, que descanses…”




Cartell i fotografia: Toni Miranda


El preu de les entrades és de 10 € i 8 € amb el carnet de jubilat, aturat o estudiant. A la venda a Instaticket i l'oficina del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 18 h o bé a la taquilla del Teatre 2 hores abans de la representació,

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: