El diumenge 18 ballarem i cantarem amb La POP


Aquest diumenge 18 d'octubre a les 19.00 h us oferim un concert per a tota la família on els més xicotets de la casa ho passaran d'allò més bé.


La POP, Petita Orquestra Peiotaire, se’n va de viatge. I vosaltres també. Benvinguts i benvigudes a nostra nau musical, que també és la vostra, si és que hi ha musinaus d’algú. Junts solcarem mars, rius i marjals, seguint el vol del xoriguer, un ocell molt espavilat. Coneixerem una família ben especial, la d’Amparito, filla del mestre, casada amb el Dr. Garcia, i mare de quatre perles del Túria: Micalet, Amparito, Vicenteta i Pere Joana. Tots ells ens contaran històries velles i novelles. Deixeu-se abduir, grans i menuts. Síndrome d’Estocolm interestel·lar garantida.



Tres agronautes d’Amanida Peiot s’acomboien primer amb el contrabaixista Xavi Alaman, i amb Tonete Puerto després, per tal de rodar aquesta divertida i atrevida formació totalment acústica, que revisita i actualitza peces del cançoner popular galacticovalencià (que és com dir galaicoportugués) barrejades amb les tonades més jogasseres de la banda de la Valldigna. Tot açò en un espectacle per a tots els públics, amb clara vocació interactiva i posada en escena teatral.

La POP, Petita Orquestra Peiotaire, revisita i actualitza peces del cançoner popular galacticovalencià (que és com dir galaicoportugués) barrejades amb les tonades més jogasseres de la banda de la Valldigna. Tot açò en un espectacle per a tots els públics, amb clara vocació interactiva i posada en escena teatral.


Entrades 4 i 6 € a taquilla del teatre dos hores abans de la funció. I de dilluns a divendres a l'oficina del Teatre Principal.


Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: