Rèquiem de La InDependent 3 i 4 d'octubre

Rubén Mira, Merce Tienda i Jona García sota direcció d'Amador Artiga.

Dissabte 03 d'octubre, 20.30 h
Diumenge 04 d'octubre, 19.00 h


Amb 27 anys de trajectòria teatral, articulada en propostes textuals de dramatúrgia valenciana contemporània, La Dependent enceta una nova via artística, La InDependent i estrena l’espectacle Rèquiem, amb el qual s’endinsa per primera vegada en el teatre gestual, un espectacle dirigit per Amador Artiga que ens situa als laboratoris d’investigació de la primera meitat del segle XX i ens apropa a la utopia de dotar i donar vida a elements inanimats i jugar a vèncer a la mort.

Foto: Jordi Pla

Pràcticament des dels seus inicis, la humanitat ha cercat la forma de vèncer a la mort, no solament d'evitar-la, sinó d'anar més enllà, revertir-la i donar vida a qui ja no la té. 

Tres científics tancats en un laboratori desafien les lleis de la naturalesa. 

Aquesta és una història terrorífica, esborronadora i colpidora, però sobretot farcida d'humor... En fi, no diguen que no els advertim.

Foto: Jordi Pla
 Rèquiem es va estrenar a la 26a Mostra Internacional de Mim de Sueca el 16 de setembre de 2015.


Si voleu saber més de Rèquiem i de La Independent podeu visitar la seva pàgina de facebook:
Rèquiem - La Independent 

I ací teniu les primeres imatges de l'espectacle a Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=fbktkKhzCwk


Com sempre us recordem que les entrades estan a la venda a Instanticket i la taquilla del Teatre PrincipalTeatre Principal Alcoi

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: