Activitats juny

Aquesta setmana el Teatre Principal torna a estar ple d'activitat. Arranquem la setmana amb el Grup La Bajoca format per alunmes de l'IES Andreu Sempere. Dilluns 8 a les 19.30 h ens oferiran una representació de l'obra Besos



Besos és una comèdia musical en la que les lletres de les cançons, a manera de memòria col·lectiva d’una època, ens parlen amb humor d’insòlites relacions de parella, de conflictes relacionats amb el tema de l’amor,  d’històries desbaratades, absurdes, tendres i suggerents.


Però si és veritat que l’amor és “toda la verdad de nuestra vida”, ¿perquè “siempre me voy a enamorar de quien de mi no se enamora”?. 


Dijous 11 de juny a les 20 h serà el torn d'Enric Canals i el seu documental Els oblidats de la Línea Maginot. 

El treball rescata la memòria de quatre refugiats republicans supervivents de les companyies de la Línia Maginot, una fortalesa militar subterrània pensada per protegir França d'una invasió alemanya abans de la Segona Guerra Mundial.

El documental recull entrevistes amb quatre supervivents --el total no supera la dotzena-- i el testimoni de diversos familiars de refugiats que també van estar en la fortalesa francesa.

L’entrada serà gratuïta. 

Presentaran l’acte Paco Blay i Àngel Beneito, també estarà l’autor Enric Canals.




Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: