Activitats mes de maig

Aquesta setmana al Teatre Principal:

Dijous 7 de maig a les 19.00 h

L'autor alcoià Jordi Raül Verdú presenta dos dels seus darrers llibres: Aitana i el bosc encantat i L’arribada dels rossinyols. A la presentació l'autor estarà acompanyat pel metereòleg Enrique Moltó.



En Aitana i el bosc encantat l’autor ens parla de la mort, de la valentia, de la perseverança, de la lluita per la superació i de la confiança en u mateix, a través d’una xiqueta que té por a la mort, d’una raboseta molt vella i d’una papallona de vida molt efímera.

Pel que fa a L’arribada dels rossinyols, la climatologia guanya protagonisme, i ens mostra, a través de la curiosa fenologia, com els animals i les plantes reaccionen a través de les diferents estacions i els seus respectius canvis. 

L’entrada és gratuïta fins completar l’aforament de la sala. Una vegada finalitzada la presentación l’autor firmarà llibres als assistens.

Dissabte 9 de maig, 19.00 h.



 La Plataforma Salvem l’Aqüífer del Molinar organitza una lectura dramatitzada de l’obra Un enemic del Poble d’Henrik Ibsen.

L’entrada és gratuïta fins completar l’aforament de la sala.

Un enemic el poble, és un drama modern, no sols perquè el seu autor Henrik Ibsen siga considerat arreu del món com el creador d’aquesta nova concepció del teatre als segles XIX i XX, sinó perquè tot allò que es diu a aquesta peça teatral, escrita l’any 1882, és malauradament de rabiosa actualitat.

Personatges:

Morten Kill.……………………………………Juli Mira
Billing…………………………...…………Carlos Ilario
Catherine Stockmann………...........…… Neus Agulló
Peter Sstockmann……………........……….Juli Cantó
Hovstad…………………………...………..Pep Sellés
Dr. Stockmann.………………......………Joan Gadea
Capità Horster.………………........……Andrés Dénia
Petra Stockmann……………........……Pepa Miralles
Aslaksen.…………………….....……….Ximo Lloréns

Acotacions…………………..Rosanna Espinós.


Diumenge 10 de maig, 19.00 h




ENCERRONA” és una reflexió sobre la vida quotidiana, des del punt de vista del pallasso.

Pepe Viyuela torna als seus origens de pallasso amb aquest espectacle. Ell sol, davant del perill i amb l’unica companyia d’una sèrie d'objectes quotidians amb els quals intenta sortir del pas: una guitarra, una cadira, una jaqueta, un periòdic i una escala. Amb ells com a escut, juga i improvisa, sofreix i es diverteix. Els objectes es transformen a les seves mans en grans amics o en terribles enemics, perquè ha oblidat, o potser no ha sabut mai el seu ús.


Entrades 8 i 10 € a la venda a Instanticket i la taquilla del Teatre Principal.

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: