Celebrem el Dia del Llibre amb La Dependent

Al voltant de 380 xiquets han assistit al llarg del dia d'avui al Teatre Principal per veure la representació del nou espectacle de La Dependent Això era una volta.

Coincidint amb el dia de Sant Jordi i dins de les activitats del dia del llibre, alumnes del primer cicle de primària dels centres Sant Vicent de Paül, Miguel Hernández i Sant Vicent d'Alcoi i el Real Blanc de Cocentaina, han conegut de la mà de Jona García, Rubén Mira i Conchi Doménech algunes de les rondalles que l'autor Jordi Raül Verdú relata al seu llibre Això era una volta...

A partir d'aquestes rondalles recollides per l'autor a les comarques del Comtat, l’Alcoià, les Valls del Vinalopó, el Baix Vinalopó, la Vall d’Albaida i l’Alacantí, Jordi Peidro ha escrit el text i Pepa Miralles ha dirigit l'espectacle que avui ha presentat al Teatre Principal. 

L'activitat ha estat promoguda per la Xarxa Municipal de Biblioteques d'Alcoi i la Mancomunitat Alcoià-El Comtat.Teatre Principal Alcoi

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: