Activitats a favor de la Plataforma Salvem l'Aqüífer del Molinar


Aquest dissabte 2 de maig a les 20.00 h la Plataforma  Salvem l’Aqüífer del Molinar presenta al Teatre Principal: Bodes Batejos i Circumcisions, el darrer disc del grup de folk instrumental PELANDRUSKA. Un concert a benefici de la plataforma amb la participació també de  Batà i Arthur Caravan.


Entrades a 5 € a la venda a Instanticket i la taquilla del teatre. També pots col·laborar amb fila zero.




A més el proper 9 de maig a les 19.00 h i organitzat també per la Plataforma es realitzara una lectura dramatizada de l'obra d'Ibsem, Un enemic del poble. 

“Un enemic el poble” és un drama modern no sols perquè el seu autor Henrik Ibsen siga considerat arreu del món com el creador d’aquesta nova concepció del teatre al segles XIX i XX, sinó perquè tot allò que es diu a aquesta peça teatral, escrita l’any 1882, és malauradament de rabiosa actualitat.

“Un enemic del poble” és un exemple de crítica social que suporta perfectament el pas del temps, en ella es
tracten qüestions profundament actuals com poden ser els interessos polítics i econòmics, la cerca de la veritat i l’existència d’una premsa corrompuda que no actua com a element de denúncia social.

Repartiment:

Morten Kill.……………………………………Juli Mira
Billing……………………………………Carlos Ilario
Catherine Stockmann…………… Neus Agulló
Peter Sstockmann…………………….Juli Cantó
Hovstad…………………………………..Pep Sellés
Dr. Stockmann.………………………Joan Gadea
Capità Horster.……………………Andrés Dénia
Petra Stockmann…………………Pepa Miralles
Aslaksen.…………………………….Ximo Lloréns.
Acotacions…………………..Rosanna Espinós.
Llum i sò…..………………………………Luis Vélez

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: