Avanç programació abril-maig


Dissabte vam finalitzar les activitats previstes per al primer trimestre de 2015 al Teatre Principal d'Alcoi. Ja us podem avançar algunes activitats que tindran lloc al mes d'abril i maig.



Arrancarem de nou el dijous 9 d'abril amb la presentació del darrer llibre de Jordi Tormo, Ovidi Montllor, un obrer de la paraula amb la participació de diferents artistes com Paco Muñoz, Feliu Ventura, Jordi Gil, Xavi Sarrià, Miquel Cruz, Pau Miquel Soler, Batà, Rosanna Espinós, Juli Cantó. L'acte estarà presentat per Neus Agulló i Sandra Obiol.

La presentació serà a les 20.00 h i l'entrada serà gratuïta fins a completar l'aforament de la sala.



La següent activitat serà els dies 17 i 18 d'abril. Bolos Teatre ens presenta la comèdia El caso de la mujer asesinadita escrita per Miguel Miura i Álvaro Laiglesia.
El preu de les entrades és de 10 € sense descomptes, i els horaris de les representacions seran: divendres 17 a les 20.30 h i dissabte 18 a les 18.00 i 20.30 h.



Per acabar dir-vos que una de les activitats que més il·lusió ens fa és la presentació de l'espectacle ENCERRONA, de Pepe Viyuela. El reconegut actor torna als seus orígens de pallasso amb aquest espectacle que tantes vegades han vist a la televisió. Acompanyat d'una cadira, una escala i alguns objectes comuns més Pepe Viyuela ens tornarà a fer riure amb les absurdes situacions que viurà sobre l'escenari.

Serà el diumenge 10 de maig a les 19.00 h, i el preu serà 12 € normal i 10 € l'entrada reduïda.




jooooderrrrr!

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: