Jordi i Lola de La Dependent


La Dependent presenta el seu darrer espectacle al Teatre Principal d'Alcoi. Jordi i Lola, Pep Cortés i Neus Agulló dirigits per Juanjo Prats.

DIVENDRES 27 de febrer a les 21.00 h
DISSABTE 28 de febrer, a les 20.00 h
DIUMENGE 01 de març, a les 19.00 h
SINOPSI
Com deia el bolero... toda una vida me estaria contigo, com a propòsit és lloable però poques parelles són les que ho aconsegueixen. Els protagonistes de la nostra historia, es disposen a celebrar les seues noces d’or, una fita que els serveix per fer una mirada enrere a través del record, però també per afrontar algunes de les coses que sempre han quedat amagades.

Què passa quan algú ha fet tot allò que la societat ben pensant espera d’ell, i al final s’adona que pel camí s’ha deixat les coses vertaderament importants.


La família, la crisi econòmica i de valors que patim desfilaran per un escenari on la proximitat i la sinceritat dels personatges serà sorprenent.

Pots vore un clip de l'espectacle ací:

Teatre Principal Alcoi

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: