Ficció d'Albena Teatre dissabte 14 de febrer a les 20.00 h



De vegades, gaudint d’una ficció, siga llegint una novel·la, veient una pel·lícula o una obra de teatre, he tingut la sensació que estaven contant una part de la meua vida. Una part secreta, privada, que de sobte es feia pública amb les paraules, els cossos, la veu i la problemàtica d’uns personatges de ficció que, a priori, res tenien a veure amb mi.

Eixe és un dels poders de la ficció, posar-nos al davant un mirall deformat per mostrar-nos els nostres desitjos cobejats, el que som, el que sentim i, fins i tot, allò en què ens podem arribar a convertir en el futur. En definitiva, mostrar-nos la nostra ànima i fer-nos reaccionar. Perquè eixe, entenc, és el sentit últim de la ficció, fer-nos entendre que la història, la nostra història, comença cada vegada que algú ens mira, ens agafa de la mà o ens desitja bon dia.


Carles Alberola és un dels actors valencians més reconegut després de les seves aparicions a diferents sèries de RTVV, Autoinfedinits, Socarrats.... Cofundador de la cia Albena Teatre que aquest any compleix 20 anys sobre els escenaris. Pot ser una de les veus més singulars de la dramatúrgia valenciana que en aquest espectacle ens farà plorar... de riure.




Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: