Nova Programació primer trimestre 2015

Després de les campanyes del Betlem de Tirisiti, el Teatre Principal torna a estar preparat per obrir les seues portes amb una nova programació que ens ocuparà fins al mes de març, i que està plena de propostes de diferents tipus i per a tots tipus de públic.


La primera d’aquestes propostes és El juego de Yalta, una obra basada a “La señora del perrito” d’Anton Chéjov que l’autor Brian Friel va adaptar en 2001, i que representarà la companyia alcoiana Teatre Circ el dissabte 31 de gener a les 20.00 h i el diumenge 1 de febrer a les 19.00 h.
Dirigida per Adolfo Mataix i interpretada per Conchi Doménech, Moisés Olcins, Marta Pascua i Ricard Sanz, El juego de Yalta explora aspectes de l'amor que penetren en el cor i toquen l'ànima pel camí de la imaginació, un amor que s'enfronta a les convencions, a la rutina, al vulgar i mundà.

Moisés Olcina participa també en la segona proposta de la temporada. En aquesta ocasió a més de músic és el director de l’homenatge que diversos músics de la ciutat retrán a la figura de Paco de Lucía el diumenge 8 de febrer a les 19.00 h. i que està organitzat pel Club Itinerant Jazz d'Alcoi – CIJA.

Intèrprets de diferents disciplines com Vicente “El Duque”, Jordi Garcia, Nacho Palmer, Luis “El Boquerón”, Rene Dossin, Moisés Olcina o l’actriu Pepa Miralles. Interpretaran peces musicals regonegudes del mestre com Entre dos aguas, Solo quiero caminar i d'altres autors com Isaac Albéniz, Manuel de Falla o A. Barrios.


Per al dia dels enamorats us proposem una nit de Ficció, amb Albena Teatre. Una comèdia que recorre els diferents territoris interiors d'un personatge (Carles Alberola) que és "colpejat per la vida, i aconsegueix que la ficció i l'humor es convertisquen en un bàlsam”. L'obra utilitza diferents referències per a retre homenatge al cinema i al teatre com a referents principals de la ficció. Serà el dissabte 14 de febrer a les 20.00 h.

Dos mil quinze és l’any on el Grup Barxell de dolçaines i tabals celebrarà el seu 25 aniversari. Una de les primeres activitats de la formación aquest anys conmemoratiu serà la presentación del CD que han realitzat i que presentaran al Teatre Principal el diumenge 22 de febrer a les 12.00 h.

Acabarem el mes de febrer amb la presentació a Alcoi del darrer espectacle de La Dependent, que posarà sobre les taules del Principal a dos històrics del teatre valencià, Pep Cortés i Neus Agulló.


Jordi i Lola es disposen a celebrar les seues noces d’or, una fita que els serveix per fer una mirada enrere a través del record, però també per afrontar algunes de les coses que sempre han quedat amagades.
Dirigida per Juanjo Prats, Jordi i Lola és el darrer espectacle de la “trilogia de menjador” escrita per Ximo Llorens per a La Dependent, i el podrem vore divendres 27 de febrer a les 21.00 h; dissabte 28 de febrer a les 20.00 h i diumenge 1 de març a les 19.00 h.





Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: