Torna el Globus Solidari de Tirisiti

Globus Solidari 
Hui s’ha presentat en roda de premsa al Teatre Principal la campanya ‘El globus solidari de Tirisiti’, que per tercer any consecutiu posen en marxa el propi Teatre Principal junt als establiments comercials Juanjo Garrido Joyeros i Fernando Cano Ropa Hombre, amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alcoi.
A l’eixida de totes les funcions del Betlem de Tirisiti, que comença demà dissabte les representacions obertes al públic, es podrà adquirir el globus al preu de cinc euros, i també imants de nevera al preu de dos euros. Larecaptació es destinarà a l’Associació per a la Integració del Nen (AIN).
horaris.cdr
Cal ressenyar que durant la roda de premsa també s’ha indicat que la venda d’entrades del Betlem per internet, que es va posar en marxa ahir, funciona a un ritme espectacular, de forma que en només dues hores es van vendre més de 4.500 localitats de les més de 7.500 que ixen a la venda, que són la meitat de les entrades de totes les funcions. La resta de localitats es vendran a les taquilles del teatre abans de les representacions.

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: