Presentació Campanya Escolar Betlem de Tirisiti

Un any més el Betlem de Tirisiti torna i ens avisa que el Nadal està al girar el cantó, en això no li guanya a El Corte Inglés.

Pràcticament ho tenim tot preparat per escomençar el dilluns 1 a les 9 del matí. Com ja us vam comentar des del passat mes d’octubre estem rebent reserves. En total hem oferit 105 funcions, des de l’1 al 22 de desembre, de les que 98 ja estan completes.

Una de les novetats d’enguany és la guia didàctica que han elaborat la historiadora Elisa Beneyto i el il·lustrador i actor Pep Sellés i que hem fet arribar a les escoles per a què la treballen abans o després de veure la representació.  
Podeu descarregar-la ací:

Valencià:
http://www.ladependent.com/tirisiti/2014-2015/GuiaDidactica/GuiaDidacticaValencia.rar

Castellà:


Un any més el Tirisiti crida a la solidaritat i reprén la campanya de recollida d’aliments que tan bon resultat va obtindre en les passades temporades. El passat any els escolars i altres grups d’Alcoi i comarca van aconseguir recollir al voltant de dos tones de productes alimentaris de primera necessitat.  Enguany ens agradaria, si més no, igualar aquesta quantitat i transmetre el missatge nítid del TIRISITI MÉS SOLIDARI.

Per això i durant la campanya de representacions escolars, de l’1 al 22 de desembre, el Betlem de Tirisiti serà punt de recollida d’aliments per a l’Economat de Càrites Alcoi.



Des que vam involucrar a les filaes d’Alcoi en la realització de les seues titelles cada any han aparegut al retaule les filaes que entraven de càrrec. L’any passat van arreplegar les darreres i ja comptem amb les 28 filaes representades al Tirisiti.
Per això hem pensat mostrar-les al públic i estaran exposades al vestíbul interior del teatre perquè tot el món puga vore-les.

Els horaris seran els següents:
Durant la campanya escolar: de dilluns a divendres de 17.30 a 20.30 h. L’entrada és gratuïta.
I en campanya de tots els públics continuaran exposades com a sorpresa per als espectadors que vinguen a les funcions.

Respecte a la campanya per a tots els públics, les representacions començaran el dia 20 de desembre i les entrades estaran disponibles a INSTANTICKET el 18 de desembre a les 18 hores, on posarem el 50 % de l’aforament del teatre, (75 entrades per representació).
La taquilla estarà oberta des del dissabte 20 de desembre en l’horari habitual (17.00 h i 11.45 els dies de funció matinal) El preu es manté en 3 €.


Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: