Arriba el Betlem de Tirisiti

Amb l’arribada del fred, i mai millor dit arriba el Betlem de Tirisiti al Teatre Principal.
Tot i que els xiquets alcoians se’n recorden d’ell durant tot l’any doncs són molts els que passen per la porta del Principal i senyalen l’interior estirant el braç del pare per a dir-li ací està Tirisiti.


Des del Teatre Principal la maquinària es posa en marxa els primers dies de setembre quan es fa arribar la primera informació als centres de com anirà la campanya. L’hora de la veritat arriba després del pont del 9 d’octubre quan s’obri el període de reserves que no arriba a tancar-se mai per què són molts els grups que continuen telefonant al mes de novembre.

Enguany la campanya escolar començarà l’1 de desembre i si bé estava previst finalitzar-la el divendres 19 de desembre, la demanda ens ha fet ampliar-la fins al 22 de desembre.

En total quinze dies de representacions, 105 funcions per a tot tipus de centres educatius, des dels CEIPs, EIs, IES fins als CRAs CFPAs o centres de majors.

Fins al dia d’avui ja són al voltant de 140 centres de tota la comunitat els que han reservat alguna de les funcions repartides en sessions de matí (9.30 / 10.30 / 11.15 / 12.00 h) i vesprada (15.30 / 16.15 / 17.00 h).


Pel que fa a la campanya de representacions per a tots els públics, les sessions mantenen els horaris del passat any així com el preu de 3 € per persona. Començaran el dissabte 20 de desembre fins al 5 de gener. Les entrades estaran a la venda a instanticket el dia 18 de desembre a les 18 h. I a partir del 20 a la taquilla del teatre des de les 17.00 h cada dia i els dies de funcions matinals a les 11.15 h.



Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: