Presentació llibre Romà de la Calle, l'impuls estètic en art i educació



El proper dijous 16 d'octubre a les 19.30 h el Teatre Principal presenta l'acte presentació del llibre homenatge, Romà de la Calle: l'impuls estètic en art i educació.


L'acte estarà moderat pels periodistes locals Juan Enrique Ruiz i Javier Llopis, acompanyats per l'autor Ricard Huerta i el professor Josep Perez i Tomàs.

Ricard Huerta es va plantejar ROMÁN DE LA CALLE: L’IMPULS ESTÈTIC EN ART I EDUCACIÓ com un homenatge a la figura del rellevant professor universitari que s’ha convertit en mestre de generacions successives. Revisa la trajectòria d’un pensador interessantíssim dins del panorama de les humanitats, assenyalant el paper de promotor incansable de 1′educació artística i del fet estètic, o de 1′educació estètica i del fet artístic, que tant se val, una tasca que ha portat endavant durant les dècades anteriors i posteriors al canvi de segle.

L'entrada és gratuïta amb invitació. Demana la teua al telèfon: 965 541 449



 Ací podeu llegir l'entrevista a Romà de la Calle publicada a El Nonstre el passat 14 d'octubre


Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: