Programació setembre, octubre i novembre


Aquest matí hem presentat la nova programació del Teatre Principal per als mesos de setembre, octubre i novembre.



Com ja us haviem avançat encetarem temporada amb un homenatge al gran poeta valencià Vicent Andrés Estellés amb la veu de Francesc Anyó i la música de Borja Penalba. Dissabte 13 de setembre a les 20.30 h al pati del Teatre Principal. Estellés: de mà en mà.

La següent activitat del mes de setembre serà una conferència a càrrec del catedràtic Joan Subirats, organitzada per EU. Dissabte 27 a les 10.00 h, l’entrada és gratuïta.

Diumenge 28 a les 11.45 h les bandes Jove de Beniarrés i de la Música Nova d’Alcoi ens oferiran un concert d’intercanvi on interpretaran diferents peces dels seus repertoris. L’entrada és gratuïta.

Encetarem el mes d’octubre amb una campanya de teatre per a centres escolars els dies 1, 2 i 3 amb l’espectacle de La Dependent  Lletraferida 2.0, que aproxima la literatura valenciana i els seus autors més reconegunts des del s. Xv al XX. Des de Blasco Ibáñez o Escalante fins Joan Fuster.

La campanya va destinada a alumnes de 6é i 1er i 2on de ESO.


 Dins de les activitats organitzades per a celebrar el 9 d’octubre el grup alcoià Batà ens presentarà, dijous 8 d’octubre a les 21.00 h, el seu darrer disc, Intermareal. Una nova aventura musical de Carles Llinares, Rebeca Soler i Carles Tur i que en aquesta ocasió compta amb la col·laboració d’Albert Ortega.

Dijous 16 d’octubre a les 19.30 h el Principal es convertirà en l’escenari per a la presentació del llibre Romà de la Calle: l’impuls estètic en art i educació, de Ricardo Huerta. Un homenatge a la figura d’aquet rellevant professor universitari que s’ha convertit en mestre de generacions. La presentació estarà dirigida pels periodistes locals Javier Llopis i Quique Ruiz.  

I seguint amb les presentacions de llibres dijous 23 d’octubre a les 18.30 h serà el torn de Jordi Raül Verdú que ens oferirà un tast del seu darrer llibre, Això era una volta... un recull de rondalles de les comarques de l’Alcoià i el Comtat entre altres.

Finalitzarem el mes d’octubre i les activitats del teatre abans del Betlem de Tirisiti amb una proposta de teatre molt suggerent, la jove companyia de teatre Canallaco Teatre ens presenta el seu espectacle El derrumbamiento del chico inerte. Divendres 31 d’octubre a les 21.00 h

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

1 comentari:

Anònim ha dit...

i la programació de novembre ?