Escola de Teatre matrícula oberta




Aquest matí hem presentat l'Escola de Teatre Municipal del Teatre Principal. 

El curs va adreçat a participants de 7 a 10 anys. Així, la importància del joc com eina per al desenvolupament cognitiu i social, la importància de la funció simbòlica, la competència lingüística i el seu coneixement de la realitat, determinaran la nostra tasca.

La matrícula restarà oberta del dia 15 de setembre fins el 29 del mateix mes, eixe mateix dia, dilluns 29 de setembre es realitzarà una reunió informativa amb els pares i mares i alumnes inscrits.

El curs es realitzarà al Teatre Principal d’Alcoi, inicialment de 18.00 a 19.30 hores, començarà el dia 6 d’octubre i tindrà una classe setmanal tots els dilluns lectius, si algun d’aquestos dies no podem fer la classe al teatre hi assistirem al Centre Cultural que ens cedirà un espai.

El preu de la matrícula serà de 31’50 €

La quota mensual és de 20’00 €, amb la possibilitat de domiciliar els rebuts.


El curs estarà impartit Rosa Fraj Pla:  titulada a l'escola de Magisteri d'Alacant. Actriu i directora de teatre, autora d'obres de teatre per a infants, ha  investigat l'aplicació del teatre en el currículum escolar, realitzan cursos d'iniciació al teatre, narració oral i activitats d'animació lectora a la Universitat d’Alacant.

CONTINGUTS
  • EXPRESSIÓ ORAL:  VEU, VOCALITZACIÓ, PROJECCIÓ
  • EXPRESSIÓ CORPORAL: EL GEST I EL MOVIMENT
  • DRAMATITZACIÓ:  TÈCNIQUES D’IMPROVISACIÓ, INICIACIÓ A LES DIFERENTS TÈCNIQUES D’INTERPRETACIÓ
  • MUNTATGE D’UNA OBRA DE TEATRE.

OBJECTIUS  GENERALS
  • Aprendre a utilitzar el cos per a comunicar emocions, conceptes, idees, textos.
  • Aprendre a utilitzar la veu correctament per a parlar, narrar, recitar o interpretar un text.
  • Iniciar-se en el coneixement de diferents tècniques per a la interpretació.
  • Iniciar-se en el coneixement de diferent gèneres teatrals.
  • Iniciació a la creació teatral.

METODOLOGÍA

La dinàmica de treball serà  activa, el exercicis d’expressió i el joc dramàtic, seran la base de treball. Els alumnes descobriran les seues capacitats i aniran desenvolupant  les seues habilitats expressives. Mitjançant el treball de grup aniran superant  les inhibicions i  la timidesa o mesurant la capacitat per a exhibir-se. 

Podeu demanar-nos informació al telèfon: 965 541 449 o bé al e-mail: escola@teatre-principal.com





Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: