Diumenge 18 a les 18 h. Humor i música al Principal

CONTRAPUNTUM

Fusiona la millor música clàssica i contemporànea amb teatre, humor i molta imaginació. El virtuosisme de Josep Sancho, concertista de clarinet de renom internacional s'uneix a la bogeria d'Armando Bonet, actor i músic polifacètic, arriba Contrapuntum. Un espectacle de gran dificultat técnica i varietat instrumental en què els dos músics interpreten obres d’Stravinski, Gounot o Rodrigo i també peces composades per ells mateixos. Un recital creatiu divertit i en ocasions desconcertant, amb tocs de surrealisme, que combina clarinet, guitarra, piano o tubofon.


En Contrapuntum, Josep Sancho i Armando Bonet són capaços de fer un solo amb una serra, convertir una màquina d'escriure en instrument principal o donar un concert de percussió amb els utensilis més insòlits. Una parella artística que passa de tocar a dúo, a jugar, competir i rivalitzar en algunes escenes. En la seua escalada de bogeria, arriben a cuinar instruments o a fer melodies amb tubs i aliments. Músics i actors, que interactúen damunt l'escenari per a arrancar així el somriure del públic. 

Amb humor gestual i el llenguatge universal de la música, Contrapuntum ens relata històries, ens sorprén i ens fa riure. Teatre musicalitzat  per a tota la familia, que a més de ser didàctic reinventa els recitals, ens  fa disfrutar d’un desconcert que integra dos formes contraposades d’interpretar i de vore la vida, una més còmica i l’altra més seriosa. Sempre des d’un punt de vista sorprenent i alhora conciliador i amb la col.laboració puntual del públic, els músics aconseguixen contagiar-nos l’amor per la música i ens demostren  que lluny de ser seriosa i avorrida, remou els sentiments i les consciències i no deixa indiferent ningú.  



Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: