Un Déu Salvatge dissabte 15 de febrer, 20.00h

SINOPSIS:
Dos matrimonis, adults i civilitzats, es troben per resoldre un incident protagonitzat pels seus fills d’onze anys: u d’ells li ha partit dues dents a l’altre en una baralla en un parc. Res que uns pares no puguen resoldre.

Un déu salvatge és una intel·ligent comèdia on els quatre actors interpreten a quatre adults ponderats i reflexius que, poc a poc, van transformant-se en autèntics salvatges. Amb aquest senzill argument, Yasmina Reza composa una sàtira de la parella i de la relació amb els fills i disecciona amb gran sentit de l’humor la societat contemporànea, de vegades atrapada en un desig de correcció política.

Yasmina Reza es una gran autora reconeguda a nivell mundial. La majoria dels seus textos s’han estrenat a ciutats com Madrid, Barcelona, Paris, Berlin, Nova York, Buenos Aires i una llarga llista que s’estén per multitud de països, idiomes i cultures diferents.


Un déu salvatge presenta el seu univers, el mateix que va cautivar al públic en Art. Esta obra ha aconseguit un enorme èxit internacional, ha estat traduïda a més de 35 idiomes i ha estat portada al cinema per Roman Polanski.




Autora YASMINA REZA
Versión JORDI GALCERÁN
Director CARLES SANJAIME
Intèrprets
PILAR ALMERÍA
EMPAR CANET
JAIME LINARES
PEP RICART
Cartel FERNANDO CERVERA

Producció OLYMPIA METROPOLITANA, S.A.

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: