WEGENER el nou treball d'Arthur Caravan i Hugo MasEl proper dia 2 de novembre, dissabte, estrenem el nou treball discogràfic dels alcoians Arthur Caravan i Hugo Mas.El nou disc d’Arthur Mas pren el nom del precursor de la geofísica, Alfred Wegener (Berlín, 1 de novembre de 1880 - Eismitte, Grenlàndia, 15 de novembre de 1930), meteoròleg i geofísic que va proposar, en 1912, la teoría de la deriva continental.
Es tracta d’un disc ple de metàfores que ret homentage a la ciència i a la literatura. Un viatge al centre de la Terra, com el que intuïren sismòlegs com Víctor Conrad, Andrija Mohorovičić, Beno Gutemberg o Inge Lehmann; com el que va emprendre Otto Lidenbrock a la novel•la de Jules Verne; o potser com el que Llewellyn Drury narra a la lisèrgica Etidorpha de John Uri Lloyd.
El Wegener d’Arthur Mas suposa, en últim terme, davallar a les misèries i les esperances del propi ésser humà.

Les entrades ja estan disponibles a Instant Ticket i l'oficina del Teatre Principal. Pots reservar-les telefonant al: 965 541 449
Podeu trobar informació del projecte Verkami ací:

Teatre Principal Alcoi

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: