Angoixa de Marcos Cantó. Diumenge 10 a les 19.00 hDiumenge 3 de març el jove actor Marcos Cantó ens presenta el seu text ANGOIXA, un espectacle que ens parla de les addiccions i que compta amb el recolzament del G.A.R.A. 
Interpretat per el propi Marcos Cantó i la també actriu local Ana Sandoval, Angoixa no us deixarà indiferents.Fins on series capaç d’arribar per sentir més emoció, més adrenalina, més risc? O millor dit! Fins on estaries disposat a arriscar, a perdre, a angoixar-te de forma que res t’importe  per poder sentir totes eixes emocions una vegada més? Fins on?  Mai ho sabrem amb certesa, ni tampoc tot el mal que podem fer al assumir-ho. Angoixa reflectix de forma real eixa veritat de la que mai som conscients i mai imaginem quan creuem la realitat amb la irrealitat i ens deixem portar per les nostres emocions més arriscades.


Teatre Principal Alcoi

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: