Presentació Un quart amb l'Ovidi



UN QUART AMB L’OVIDI és una proposta teatral de molt petit format amb una durada estimada de 15 minuts de mínim i un màxim de 20, adreçada fonamentalment a espectadors de 4 i 5 anys, és a dir, adreçat a les Escoletes i Centres d’Educació Infantil.

És un espectacle senzill i distret que narrarà de manera lúdica, divertida i fins i tot amb una certa poètica alguns dels trets més característics del cantautor i poeta alcoià Ovidi Montllor. No es pretén introduir-los en l’univers musical i artístic del nostre intèrpret. Quedaríem satisfets i pagats si aconseguírem transmetre algunes de les seues imatges més reconeixedores i expressades en algunes de les seues cançons.

La infantesa de l’Ovidi. El moment de la vida de qualsevol persona en què un és verge, és lliure, és audaç i té ganes de viure. Aqueste és l’esperit que mou ‘Un quart amb l’Ovidi’. Encara que coneixem Ovidi Montllor i que ara compliria 71anys, tindria aquest esperit de l’etapa infantil amb la il·lusió, tendresa, audàcia i ganes de viure.

‘Un quart amb l’Ovidi’ és una obra senzilla en homenatge a un xiquet senzill: l’OVIDI.
 Manolo Gomicia
regidor educació  




Tot ben senzill i ben alegre!
Passar un quart d’hora de vacances amb l’Ovidi davall d’un ametler “galàctic”;
15 minuts cantant i rient amb els nostres amics més xicotets.
Per què?  Perquè fa 70 anys que va nàixer l’Ovidi i ens encanta.
Encara són vives entre nosaltres les seues cançons.
I perquè som uns sentimentals, uns sentimentals de la terra.

Pepa Miralles

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: