Finalitza el Betlem de Tirisiti


Dissabte van finalitzar les representacions de la campanya per a tots els públics. Des del passat 22 de desembre han passat pel Teatre Principal més de 12.000 espectadors als que cal sumar els més 10600 escolars que van assistir durant la campanya escolar. En total, vora, 23.000 espectadors han gaudit enguany del nostre estimat retaule.


En total 180 representacions des del 26 de novembre al 5 de gener.

El Betlem de Tiristi tanca les seues portes fins el 2 de desembre de 2013. En breu deixarà pas de nou a la programació del Teatre Principal.


Dissabte 5 de gener durant les darreres representacions ens arribava la noticia de la mort d'Alejandro Soler, no podiem retre-li millor homenatge que dedicar-li la darrera representació... dissabte Alejandro va pujar a la lluna amb el seu globus, el Glogo de Tirisiti. I des d'ara sempre estarà amb ell. FOTO: Alejandro al seu taller (imatge cedida pel periòdic Ciudad) 

Teatre Principal Alcoi

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: