BANKABARET de La Dependent




Benvinguts a BANKABARET l'espai de la felicitat on tot es pot comprar i ja veurem si també pagar.

La Dependent prensenta el seu darrer espectacle, dirigit per Pep Cortes amb text de Ximo Llorens i interpretat per Joan Gadea, Rosanna Espinós, Pepa Miralles i Pep Sellés.

BANKABARET pretĂ©n fer-nos vore l'actual situaciĂł de crisi econòmica des d'un punt de vista  còmic i agre-dolç. Els gags i les cançons es mesclen per crear aquest espectacle espontani i divertit.



DIVENDRES 15 de febrer, 21.00 h 
DIUMENGE 17de febrer, 19.00 h

Alguns de vosaltres ens pregunteu perquè no fem Bankabaret també dissabte 16. La cosa és ben senzilla. Dissabte 16 de febrer es celebra el Carnestoltes a Alcoi per aixe motiu hem decidit no fer representació eixe dia i com que "som de casa" no ens suposa cap destorb a la companyia deixar l'espectacle muntat i preparat poer al dia següent.


Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representaciĂł en la taquilla del teatre.

1 comentari:

Ricard J ha dit...

Ahir a Torrent vaig anar a l'auditori y va ser impresionant. Tambe vaig coneixer a Pep Cortes i en va agradar molt. Espere que tots els aue huy a Alcoy vagen que ens rien molt, un salut.