Un any més de solidaritat amb Tirisiti



-        EL TIRISITI MÉS SOLIDARI –



TIRISITI anima de nou a la solidaritat, i convida a tots els assistents a les representacions de la Campanya Escolar a participar en la recollida d'aliments per a l'Economat de Càrites Alcoi.
Des del proper dia 26 de novembre i fins el 21 de desembre, TIRISITI intentarà ser l'enllaç entre la solidaritat dels més xicotets i l’activitat solidària de l'Economat de Càrites Alcoi. A la passada campanya els escolars alcoians van aportar més de dos  tones  d’aliments.

Si us sembla bé podeu transmetre aquesta informació als vostres centres escolars, a tots els xiquets i xiquetes,  perquè ens puguen fer arribar el dia que visiten el BETLEM DE TIRISITI els aliments que consideren oportú. ( Preferentment els que us hem posat en el llistat de baix ).
Si voleu cap tipus d’informació aclaridora d’aquesta iniciativa podeu trucar al Teatre Principal d’Alcoi : Telèfons:  96 554 14 49 - 96 554 08 20 .

Moltes gràcies per la vostra atenció.
BETLEM DE TIRISITI 
  


Oli de gira-sol i d’oliva
Arròs
Sucre
Café
Xocolata
Pasta (fideus, macarrons...)
Galetes
Farina
Llet
Melmelades
Conserves
Cacau soluble
Sucs
Articles propis de Nadal



 

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: