Cap de setmana de teatre




Dissabte 13 i diumenge 14 La Dependent presenta La Nóvia de Gary Cooper, un espectacle de Pasqual Alapont  dirigit per Gemma Miralles i interpretat per Pep Sellés i Pepa Miralles.

La Nóvia de Gary Cooper és una divertidíssima comèdia que ens proposa la pregunta: Què passaria si els teus somnis es feren realitat? I si fores el personatge d'un autor que pot fer que et convertisques en la protagonista d'una vella història d'amor?

Pili (Pepa Miralles) i Peperoni (Pep Sellés) ja es coneixen de fa anys, 20 en concret, venen de la Pizzeria Ca Guilio (Una de 4 formatges) i ara  treballen en un teatre. Però com la major part de la humanitat tampoc no sap on van. Naixen, mengen, es reprodueixen, veuen la tele i moren. La realitat, el fet de l'existència de les coses, té moltes cares, però s'obstina sovint a ensenyar-nos la part més lletja, la més amarga, i per això ens obstinem a fugir. Abans hi havia la religió, que era l'opi del poble, però ara hem aprés a fabricar-nos un món de ficció. Però qui en maneja els fils?, quin demiürg?, quin és l'autor d'aquesta peça de teatre que és el món? Calderón de la Barca? William Shakespeare? Stephen Hawking? Ens despertarem un dia i veurem que som només els personatges de ficció d'un autor de tercera categoria? I ens en rebel·larem? Contra què? Contra qui? I per què tenim aquesta necessitat de trobar un titellaire? Potser és que tenim por de quedar-nos sols, lliures, perplexos, amos del nostre destí. Ai, però és que és tan bonic ser la nòvia de Gary Cooper, i que un dia t'agafen i et xuplen tota com a un polo.


Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: