Tanquem la temporada amb dansa, música i els darrers monòlegs d'alcoiania

  
Aquesta setmana tancarem la nostra programació amb molta i variada activitat :
  • Dimarts 26 en doble sessió 18 i 20 h, els alumnes de l'Estudi de Dansa de Maite Ponsoda ens oferirà la seua Gala de Fi de Curs amb diferents coreografies. El preu d'aquesta activitat és de 2 € i ja es poden arreplegar les entrades a l'oficina del Teatre Principal de dilluns a divendres de 10 a 14 h. i de 16 a 18 h.
  • Dijous 28 a les 20.30 h. última convocatòria dels Monòlegs de l'Alcoiania, amb Francesc Bravo, Anna Sandoval i Pepa Miralles, interpretant textos de Cristina Gómez, Anna Sandoval i Ramón Climent.
  • Per altra banda, i com ve sent habitual als darrers anys. Divendres 29 a les 20.00 h, la Banda Juvenil de la Societat Nova d'Alcoi ens oferirà la seva Audició de Fi de Curs on els alumnes demostraran el que han après durant el curs. L'entrada és gratuïta.
Amb aquestes darreres activitats el Teatre Principal baixa la persiana fins el mes de setembre. El mes de juliol el dedicarem a tasques de manteniment i inventari i a preparar el que serà la propera temporada 2012-2013.

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: