Bastià i Bastiana Dissabte 2 de juny, 19.00 h

El Conservatori Professional de Música d’Ontinyent posa en escena el treball de l’alumnat de l’aula de Cant conjuntament amb l’alumnat de l’aula d’Orquestra a través de la representació de l’òpera Bastià i Bastiana, composició primerenca de Wolfgang Amadeus Mozart.

Aquesta aposta formativa, lúdica i artística tindrà lloc al Teatre Principal el dissabte dia 2 de juny a les 7 de la vesprada; el preu de l'entrada, que es pot comprar de manera anticipada a SERVICAM i la taquilla del teatre, és de 8 i 6 euros. Aquesta posada en escena ha comptat amb Jesús Garcia Gallera com a director; la professora Ruth Revert, com a coordinadora del muntatge; Joanjo Albinyana com a mestre repetidor; i la participació de Josep Manel García com a director de l’orquestra. La indumentària ha estat a càrrec de Míriam García, i en els decorats i disseny ha col·laborat l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi. El treball de llum i so ha estat a càrrec d’Óscar Molina Ortega.

Des del Conservatori s'anima el públic en general, grans i menuts, a assistir a aquesta representació de temàtica amorosa tractada de forma molt lúdica.


SINOPSI.
Bastiana, una pastora creu que ha perdut l’amor del seu amic Bastià, per la qual cosa recorre al gran mag Colàs. El mag ajuda que Bastià i Bastiana recuperen de nou el seu amor gràcies als seus savis consells sobre el tema

Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: