Arriben de nou els Monòlegs de l'alcoiania


Quan el passat any es vam plantejar la idea de fer una mena de cicle de monòlegs amb l’alcoiania com argument no esperàvem la resposta que vam rebre per part dels col·laboradors. Enguany repetim i com a resultat de l’èxit de la passada temporada tornem amb més i nous participants. Com Jordi Raül Verdú que s’amina a interpretar un text pròpi com també ho farà Paco Aznar i Anna Sandoval que ja van participar a l’edició anterior. Repeteixen parelles com la formada per Pep Jordà i Rosanna Espinós i parelles on tot queda en la família com és el cas de Jordi Peidro que enguany ha escrit un text per a Jordi Peidro Jr, i que el passat any ho va fer per a Pepa Puchades.

Tornarem a vore sobre l’escenari a Pepa Miralles, Jona García, Isabel Balaguer i Lorena Vallejo. I s’incorporen nous intèrprets com Carles Llinares, Dolo Martí, Mª Dolores Faraco, Joan Gadea, Òscar Martínez i Francesc Bravo.

La proposta la realitzarem els dies 7, 14, 21 i 28 de juny de 2012, a les 20.30 hores.
Durant aquestos quatre dies d’activitat contarem amb la col·laboració de Carles Esteve per a que realitze la presentació de cada un dels textos i els seus intèrprets.

Una vegada més per a que quede palès el treball, s’editarà un suplement especial al PERIÒDIC CIUDAD on estaran presents els escrits. Tornarem també a enregistrar les locucions dels textos per a poder-les reproduir en RÀDIO ALCOI durant els mesos d’estiu.

Comptarem amb la col·laboració de l’AJUNTAMENT D’ALCOI / ÀREA DE CULTURA i com no podia ser d’un altra manera tornem a comptar amb el suport inestimable de La Unión Alcoyana Seguros.



Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: