Nova Programació

Aquest matí hem presentat la programació que ocuparà el Teatre Principal fins al mes de juny.

Una programació en la que destaca la música. De la mà dels Amics de la Música podrem vore al Arsis Cor en un concert amb motiu de la capitania de la Filà Cids, i l'Osquestra de Cambra format per la violinista Elena Mikhailova's. El Conservatori Professional d'Ontinyent ens presentarà l'òpera de Mozart Bastià i Bastiana, interpretada pels seus alumnes. Un altre tipus de concert és el que ens presentarà L'Armònica Alcoiana. On va la Corda va el Poal, un recorregut per la història de la formació amb la col·laboració del Juan Antonio Recuerda, Julio Fresneda i Mosises Olcina.   La música en valencià ens la porta el veterà cantautor alcoià Jordi Gil i el seu darre treball, De Llangardaixos, Gripaus i Lladregots.

Pel que fa al teatre aquest trimestre vorem Sueña Casanova d'Arden Producciones, i el musical infantil Graneres de Màgic 6.

Finalitzarem el mes de juny amb la segona entrega dels Monòlegs de l'Alcoiania que enguany estaran presentats per Carles Esteve.


Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: