Cançons per a un guerrer



ARSIS COR, és una formació creada al si de l'Associació "Cor de Cambra Discantus", amb l'objectiu d'aglutinar als coralistes més preparats i poder abordar així un repertori més exigent i innovador. Va tenir el seu concert de presentació pública el juliol de 2010, havent realitzat diverses actuacions per diverses ciutats de la Comunitat Valenciana, destacant la seva participació a la XVI Setmana de Música Sacra de Benidorm, amb gran èxit de crítica i públic.

ARSIS COR és un projecte apassionant que persegueix donar a conèixer al gran públic
l'àmplia literatura coral més tradicional amb les noves aportacions i arranjaments que es van creant en els nostres dies. Per a això, adapta la seva estructura humana i tècnica a les necessitats estilístiques que es requereixen en cada moment. Els seus components tenen àmplia formació i experiència coral, provenint de territoris geogràfics molt diversos però amb un objectiu comú: gaudir fent música i transmetre aquestes sensacions al públic que assisteix als seus concerts.


Unknown

Totes les entrades dels espectacles del Teatre Principal poden adquirir-se a les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14 i de 16 a 18 h i dos hores abans de la representació en la taquilla del teatre.

Cap comentari: